Gellak 7,2 ml - HARD BASE

12,99 €
Incl. BTW & excl. verzendkosten
Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving

Informatie
Dichtheid
Dun
Inhoud
7,2 ml
Kleur
Transparent
Prijs per 1 ml
1.38 €
Catalogusnummer
4744-7
Beschikbaarheid
meteen leverbaar
EAN
5903274031297

Gellak 7,2 ml - HARD BASE

HARD BASE wordt gebruikt als basis voor gekleurde gellak. Dit is een product van de 3e generatie en de formule ervan zorgt voor een nog betere duurzaamheid, hechting en slijtvastheid van het product. Het snel aanbrengen van de lak en het uitharden met UV- en LED-stralen is een garantie voor duurzaamheid en kleurverzadiging. Weet je niet zeker welke base coat je moet kiezen? Wij hebben een vergelijking van base coats voor jou gemaakt.

*LET OP: Wij informeren je vriendelijk dat de kleuren die zichtbaar zijn op de foto's, geplaatst op de productkaart in de winkel, enigszins kunnen afwijken van de werkelijke kleuren van onze producten. De redenen voor de bovenstaande verschillen zijn de individuele instellingen van jouw computermonitor. Om twijfel weg te nemen, nodigen wij je uit in onze vaste servicepunten, waar sjablonen beschikbaar zijn, met behulp waarvan je de werkelijke kleur van het product kunt controleren. Bovenstaande informatie sluit de rechten van de kopers niet uit.
Meer

Hoe te gebruiken?

1. Matteer de nagel voorzichtig met een polijstblok, verwijder eventueel stof en was af met cleaner.
2. Breng een dunne laag HARD BASE aan en hard uit onder LED/UV-lamp volgens de tabel.
3. Breng een laagje gellak aan in een gekozen kleur en laat uitharden onder een LED/UV-lamp volgens de tabel (hoe donkerder de kleur, hoe langer de uithardtijd). Herhaal de procedure voor meer kleurdiepte.
4. Breng een laagje HARD TOP aan om een zeer uitgesproken glans te geven.
5. Uitharden onder een LED/UV-lamp volgens de tabel, vervolgens afwassen met cleaner.
6. Om de nagellak van de nagel te verwijderen, matteer je de glanzende laag met een polijstblok en vervolgens breng je aceton aan. 

* breng aceton aan op Foil Nail Wraps (of gebruik een stofvrij wattendoekje en bedek de nagel ermee en wikkel hem vervolgens in aluminiumfolie) en laat ongeveer 10 minuten inwerken. Als er resten achterblijven, verwijder die dan met een houten manicurestick of een metalen duwer/bokkenpootje.  

Samenstelling

Ingredients: Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, HEMA, Hydroxypropyl Methacrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Acrylic Acid, BHT, p-Hydroxyanisole, CI 60725.

Uitsluitend voor professioneel gebruik. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig. Vermijd contact met de huid. Vermijd contact met de ogen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Stop het gebruik als er irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Als er verontrustende symptomen optreden, stop dan met het gebruik en verwijder het product onmiddellijk van de nagelplaat.

UITHARDINGSTIJD