Gellak 7,2 ml - BASE EXTRA

16,99 €
Incl. BTW & excl. verzendkosten
Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving

Informatie
Dichtheid
Middel dicht
Inhoud
7,2 ml
Kleur
Transparent
Catalogusnummer
7478-7
Beschikbaarheid
meteen leverbaar
EAN
5903274050359

Gellak 7,2 ml - BASE EXTRA  

BASE EXTRA, gebruikt om nagels te verlengen en te repareren. Heeft een medium consistentie, dus loopt niet in de nagelriemen, zelfs niet als je vijf nagels tegelijk lakt. Gellak BASE EXTRA wordt gebruikt als basecoat onder gekleurde gellak op natuurlijke nagels. Biedt een ongelooflijke duurzaamheid en weerstand tegen afschilferen, zelfs tot 5 WEKEN. Het heeft een plat, kort kwastje dat het aanbrengen vergemakkelijkt, en de unieke formule maakt het mogelijk de nagels tot 10 mm te verlengen.

*LET OP: Wij informeren je vriendelijk dat de kleuren die zichtbaar zijn op de foto's, geplaatst op de productkaart in de winkel, enigszins kunnen afwijken van de werkelijke kleuren van onze producten. De redenen voor de bovenstaande verschillen zijn de individuele instellingen van jouw computermonitor. Om twijfel weg te nemen, nodigen wij je uit in onze vaste servicepunten, waar sjablonen beschikbaar zijn, met behulp waarvan je de werkelijke kleur van het product kunt controleren. Bovenstaande informatie sluit de rechten van de kopers niet uit.
Meer

Hoe te gebruiken?

Base 6-in-1 Silk Protein versie zonder gekleurde gellak
1. Matteer de nagel voorzichtig met een polijstblok, verwijder eventueel stof en was af met cleaner                    
2. Breng de primer* aan op de voorbereide nagelplaat en breng vervolgens een dun laagje Base 6-in-1 Silk Protein aan, laat uitharden onder een LED- of UV-lamp volgens de uithardtijdtabel.
3. Breng een tweede, iets dikker laagje base coat aan op de natuurlijke nagel en op het swatch (als je de nagels wilt verlengen). Uitharden onder een LED- of UV-lamp volgens de uithardtijdtabel.
4. Indien nodig na de uitharding moeten de nagels geëgaliseerd worden met een vijl met korrel 180. Verwijder stof met een kwast en was vervolgens af met cleaner.                                
5. Breng vervolgens een dun laagje Base 6-in-1 Silk Protein aan en laat weer uitharden. Na het uitharden was je de kleverige laag af met cleaner.**

* Wij adviseren het gebruik van een primer die speciaal voor je nagelplaat bestemd is.
**Het product maakt de nagelplaat zeer glanzend / VEREIST GEEN top coat.                                                                                                                                                                                                           
Silk Protein Base 6-in-1 versie met applicatie van gekleurde gellak
1. Matteer de nagel voorzichtig met een polijstblok, verwijder eventueel stof en was af met cleaner                          
2. Breng de primer* aan op de voorbereide nagelplaat en breng vervolgens een dun laagje Base 6-in-1 Silk Protein aan, laat uitharden onder een LED- of UV-lamp volgens de uithardtijdtabel.
3. Breng een tweede, iets dikkere laag aan op de natuurlijke nagel en op het swatch (als  je besluit het te verlengen). Uitharden onder LED- of UV-lamp volgens de tabel. Herhaal de procedure voor de juiste nagelstructuur
4. Indien nodig na de uitharding moeten de nagels geëgaliseerd worden met een vijl met korrel 180. Verwijder het stof en was vervolgens af met cleaner.
5. Breng een laag gellak aan in de door jou gekozen kleur, hard uit onder een LED- of UV-lamp volgens de tabel. Hoe donkerder de kleur, hoe langer de uithardtijd. Herhaal deze procedure voor een diepere kleur.
6. Breng tenslotte een dun laagje Hard Top aan. De top coat moet worden uitgehard onder een LED- of UV-lamp volgens de tabel.

* Wij adviseren het gebruik van een speciaal voor de nagelplaat bestemde primer.

Samenstelling

DI-HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMATE, HEMA, HYDROXYPROPYL METHACRYLATE, ISOBORNYL METHACRYLATE, ACRYLIC ACID, HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE, CI 60725, ETHYL TRIMETHYLBENZOYL PHENYLPHOSPHINATE, P-HYDROXYANISOLE.

Uitsluitend voor professioneel gebruik. Gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen. Aanraking met de huid vermijden. Vermijd contact met de ogen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Als irritatie optreedt, stop dan met het gebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Als er verontrustende symptomen optreden, stop dan met het gebruik en verwijder het product onmiddellijk van de nagelplaat.

UITHARDINGSTIJD